Cursa La Maquinista 2010

Special Olympics a la Cursa per la Integració de La Maquinista

El darrer dia 4 de juliol de 2010 es va celebrar la III Cursa per la Integració de La Maquinista, amb el lema “Molt més que córrer”. Aquesta cursa de 10 quilòmetres va comptar amb la participació d’un grup d’una vintena d’esportistes i cinc entrenadors de Special Olympics – ACELL.

Els esportistes van córrer en 3 grups, els que van fer un quilòmetre, els que van fer la primera volta de 5 quilòmetres al circuit i un corredor, en Roger Devesa, que va fer les dues voltes al circuit, amb un total de 10 quilòmetres.

Molts dels corredors no havien fet encara distàncies tant llargues, especialment a la cursa de 5 quilòmetres. Per a ells va ser una novetat i un repte, que van superar de manera fantàstica. Tots els tenien clar que havien de fer un esforç suplementari, que calia regular bé el ritme. Així ho van fer, amb l’acompanyament de familiars i entrenadors. Al final, tots estaven molt contents i van rebre la medalla de participació.

Enguany, la participació d’esportistes de Special Olympics a les curses populars més importants de Barcelona ha pres especial rellevància, ja que són un espai idoni per a compartir esport amb gent del carrer i fer visible el nostre concepte d’esport integrador per a tothom.

Special Olympics

Compartir:

Més publicacions

Xarxes