Barcelona, 23 de maig, 2010.- Unes xifres de record: 473 esportistes de tota Catalunya i Andorra, 100 entrenadors, 48 equips, 36 clubs i uns 300 familiars. Així ha estat, aquest diumenge, la jornada més majoritària de la història dels Campionats de Catalunya de Futbol Sala Acell-Special Olympics Catalunya, que s’ha convertit en una veritable festa esportiva.

“Estem molt agraïts a Acell i Special Olympics Catalunya, i alhora orgullosos, que a Sant Joan de les Abadesses es pugui celebrar un Campionat d’aquest nivell”, ha destacat Jordi Caparrós, Regidor d’esports de la localitat. “Aconseguir-ho ha estat un treball important, primer per les instal·lacions, ja que som un poble petit, però finalment ha sortit tot perfecte i els nois i noies estan feliços, i d’això es tracta”.

Per la seva banda, Jordi Solamellas, un dels entrenadors de la Fundació MAP, l’entitat local, ha destacat com “els veïns ens han mostrat el seu suport sempre, i avui no podia ser menys”.  La Fundació MAP, amb un total de 15 esportistes, ha estat un dels promotors locals d’aquest Campionat.  “L’any passat varem ser campions, i encara que crec que a hores d’ara no hem guanyat cap partit, la felicitat que mostren els nois és immensa”, assegura l’entrenador.

La Fundació MAP, amb 42 anys d’història, va decidir fa quatre obrir una secció d’esport, “i el va fer d’entrada, fusionant-se amb l’entitat local, el club Abadessenc, que ens dona suport tant en material, com en instal·lacions i organització amb el seu entrenador”, explica Solamellas. “A més, també son sempre presents a les nostres competicions, i els nostres esportistes l’agraeixen moltíssim”.

Per garantir el correcte desenvolupament del Campionat, els partits s’han disputat en el Camp de Futbol local, i les proves adaptades, per a 51 esportistes, en el Pavelló Municipal d’esports.

La jornada d’avui és la darrera dels Campionats de Catalunya del curs 209-2010. En properes setmanes s’organitzarà la Cloenda d’aquest campionat, celebrats al més al nivell de l’esport català.

Fotografies disponibles a:
http://www.flickr.com/photos/_socat/sets/72157623995049127/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *