Sergi Bruguera i Albert Costa han compartit pista amb set tennistes de Special Olympics Catalunya, al Trofeu Conde de Godó

Sergi Bruguera i Albert Costa han jugat d’un partit d’exhibició amb set esportistes de Special Olympics Catalunya, en el marc del Barcelona Open Banc Sabadell-58è Trofeu Conde de Godó.

Albert Costa, Capità de l’equip espanyol de Copa Davis, que ha participat avui per primera vegada en un partit amb jugadors de Special Olympics, ha assegurat que “ha estat molt intens i molt gratificant, me l’han posat molt fàcil”.

Marta Gómez, la primera dona que el 2006 va obrir les portes a la participació femenina en un trofeu exclusivament masculí, ha compartit amb Sergi Carreras, Cristina Moral, Roger Seguí, Joan Galofre, Clara Serra, Carles Vaqué la pista 4 de les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona.

Entre els assistents al partit, que ja s’ha convertit en un moment clàssic de Trofeu Conde de Godó, han estat el President del Reial Club de Tennis Barcelona, Albert Agustí, diferents directius de Special Olympics Catalunya com Marta Ferrusola, membre de la Junta Directiva; Carmen Rodenas, Vicepresidenta; i Joan Lluís Monteys, membre de la Junta Directiva; el Vicepesident de Acell; Víctor Fernández, membre de la Junta Directiva de Acell, el President de la Federació Catalana de Tennis, Francesc Orriols, i l’ex tennista d’elit, Carles Costa.

Al partit d’avui s’ha jugat durant una hora un clínic de dobles, amb canvi de jugadors cada cinc minuts. La pràctica habitual de l’esport i l’entrenament sistemàtic en el marc de la Federació ACELL, principalment a càrrec de Sergi Bruguera, ha aconseguit que els tennistes Special Olympics assoleixin un alt nivell de joc, arribant a estar entre els millors d’Espanya.

Fotografies: ©Dani Codina
http://www.flickr.com/photos/_socat/sets/72157623922626064/

Compartir:

Més publicacions

Xarxes