El dissabte 17 d’abril de 2010 va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu de Mollerussa durant tot el matí, el XX Campionat Territorial de Futbol Sala de la present temporada 09-10. Aquest va estar organitzat per la delegació –ACELL-SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA R.T. Lleida, amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa, el Consell Esportiu del Pla d’Urgell, el Consell Català de l´Esport, la Diputació de Lleida, ACUDAM de Mollerussa , la Federació Catalana de Futbol Sala R.T. Lleida i  la Caixa.

Van participar més  de 200  persones amb discapacitat intel·lectual de tota la província de Lleida repartides per centres:

CENTRES CIUTAT
INSCRITS
1 ACUDAM MOLLERUSSA 28
2 LLAR SANT JOSEP LLEIDA 11
3 S.O. ANDORRA ANDORRA 10
4 ALBA TÀRREGA 15
5 ASPROS LLEIDA 74
6 SANT JOAN DE DEU ALMACELLES 34
7 APROMI JUNEDA 8
8 L’ESTEL BALAGUER 10
9 SALVADOR SEGUÍ LLEIDA 4
10 ADDA VIELHA 8
TOTAL 202

La competició es va desenvolupar en diferents categories en funció de les seves capacitats:

–       Partits de futbol sala: es van dividir en tres categories de joc:

Nivell 1. Participar tres equips (va ser baixa d’última hora l’equip de l’Alba de Tàrrega). L’equip ACUDAM DE MOLLEURSSA va dominar aquesta categoria, i va guanyar per davant d’ASPROS de Lleida i la Llar de Sant Josep també de Lleida.

Nivell 2. Amb sis equips participants. L’equip Special Olympics Andorra només va empatar un partit guanyant la resta i quedant davant d’ASPROS de Lleida, ACUDAM de Mollerussa, ASPROS La Coma de Sidamon, Sant Joan de Déu d’Almacelles i Alba de Tàrrega.

Nivell 3. Van jugar partits adaptats a les seves capacitats motrius i cognitives; l’equip de L’Estel de Balaguer va dominar i no va perdre cap partit; li van seguir Sant Joan de Déu d’Almacelles, Aspros de Lleida, un altre equip de Sant Joan de Déu i Aspros Empresseguera.

Els partits van estar arbitrats per àrbitres de la delegació territorial de Lleida de la Federació catalana de futbol sala que va col·laborar de manera desinteressada a aquest campionat.

Podeu veure resultats i classificació al arxiu adjunt.

–       PROVES ADAPTADES E INDIVIDUALS. Es van dividir també en tres nivells (proves individuals, nivell 4 i nivell 5); es van realitzar les noves proves que el grup d’investigació ALLEM-ACELL-Special Olympics Catalunya va creant per cada campionat en funció de les necessitats dels esportistes. Podeu veure resultats i classificació en arxiu adjunt.

Durant tot el matí es van donar les medalles als esportistes participants de proves adaptades, i al acabar la jornada es va fer el lliurament de trofeus als participants. Aprofitant el bon temps que feia aquest meravellós dia de primavera vam poder gaudir d’un lliurament a l’aire lliure al parc de Mollerussa. Van assistir les següents autoritats:

–       Sr. Andreu Morales: Regidor d’esports de Mollerussa.

–       Sra. Núria Ramon i Torres: delegada territorial Consell Català de l’esport.

–       Sr. Artur Garsaball: Junta directiva  ACUDAM

–       Sr. Pere Pocurull: junta directiva ACELL.

–       Sra. Anna Balp: presidenta ACELL-SPECIAL OLYMPICS delegació territorial Lleida.

Crònica d’Àlvaro Terreros

Coordinador ACELL-Lleida

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *