XX Campionat Territorial de Futbol Sala

El dissabte 17 d’abril de 2010 va tenir lloc al Pavelló Poliesportiu de Mollerussa durant tot el matí, el XX Campionat Territorial de Futbol Sala de la present temporada 09-10. Aquest va estar organitzat per la delegació –ACELL-SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA R.T. Lleida, amb el suport de l’Ajuntament de Mollerussa, el Consell Esportiu del Pla d’Urgell, el Consell Català de l´Esport, la Diputació de Lleida, ACUDAM de Mollerussa , la Federació Catalana de Futbol Sala R.T. Lleida i  la Caixa.

Van participar més  de 200  persones amb discapacitat intel·lectual de tota la província de Lleida repartides per centres:

CENTRES CIUTAT
INSCRITS
1 ACUDAM MOLLERUSSA 28
2 LLAR SANT JOSEP LLEIDA 11
3 S.O. ANDORRA ANDORRA 10
4 ALBA TÀRREGA 15
5 ASPROS LLEIDA 74
6 SANT JOAN DE DEU ALMACELLES 34
7 APROMI JUNEDA 8
8 L’ESTEL BALAGUER 10
9 SALVADOR SEGUÍ LLEIDA 4
10 ADDA VIELHA 8
TOTAL 202

La competició es va desenvolupar en diferents categories en funció de les seves capacitats:

–       Partits de futbol sala: es van dividir en tres categories de joc:

Nivell 1. Participar tres equips (va ser baixa d’última hora l’equip de l’Alba de Tàrrega). L’equip ACUDAM DE MOLLEURSSA va dominar aquesta categoria, i va guanyar per davant d’ASPROS de Lleida i la Llar de Sant Josep també de Lleida.

Nivell 2. Amb sis equips participants. L’equip Special Olympics Andorra només va empatar un partit guanyant la resta i quedant davant d’ASPROS de Lleida, ACUDAM de Mollerussa, ASPROS La Coma de Sidamon, Sant Joan de Déu d’Almacelles i Alba de Tàrrega.

Nivell 3. Van jugar partits adaptats a les seves capacitats motrius i cognitives; l’equip de L’Estel de Balaguer va dominar i no va perdre cap partit; li van seguir Sant Joan de Déu d’Almacelles, Aspros de Lleida, un altre equip de Sant Joan de Déu i Aspros Empresseguera.

Els partits van estar arbitrats per àrbitres de la delegació territorial de Lleida de la Federació catalana de futbol sala que va col·laborar de manera desinteressada a aquest campionat.

Podeu veure resultats i classificació al arxiu adjunt.

–       PROVES ADAPTADES E INDIVIDUALS. Es van dividir també en tres nivells (proves individuals, nivell 4 i nivell 5); es van realitzar les noves proves que el grup d’investigació ALLEM-ACELL-Special Olympics Catalunya va creant per cada campionat en funció de les necessitats dels esportistes. Podeu veure resultats i classificació en arxiu adjunt.

Durant tot el matí es van donar les medalles als esportistes participants de proves adaptades, i al acabar la jornada es va fer el lliurament de trofeus als participants. Aprofitant el bon temps que feia aquest meravellós dia de primavera vam poder gaudir d’un lliurament a l’aire lliure al parc de Mollerussa. Van assistir les següents autoritats:

–       Sr. Andreu Morales: Regidor d’esports de Mollerussa.

–       Sra. Núria Ramon i Torres: delegada territorial Consell Català de l’esport.

–       Sr. Artur Garsaball: Junta directiva  ACUDAM

–       Sr. Pere Pocurull: junta directiva ACELL.

–       Sra. Anna Balp: presidenta ACELL-SPECIAL OLYMPICS delegació territorial Lleida.

Crònica d’Àlvaro Terreros

Coordinador ACELL-Lleida

Compartir:

Més publicacions

Xarxes