1r Campionat de Tennis Taula i Gimnàstica Rítmica

Els dies 9,10 i 11 d’Abril, es va celebrar a la ciutat d’Albacete, Castella la Manxa, el 1r Campionat de Tennis Taula i Gimnàstica Rítmica organitzat per FECAM i SPECIAL OLYMPICS ESPAÑA.

En aquesta competició van participar 120 atletes, representant a S.O. Madrid, S.O. Castella Lleó, S.O. Balears, S.O. Andalucia, S.O. Galicia, S.O. Comunitat Murciana, S.O. Comunitat Valenciana i nosaltres S.O. Catalunya.

La delegació catalana estava formada per 19 esportistes, 8 varen competir en tennis taula i 11 en l’exhibició de gimnàstica rítmica.

La nostra delegació va poder gaudir de totes les activitat programades per els atletes, com jocs amb la Wii o el programa de salut, que aquesta vegada va ser molt interessant, ja que els metges eren podòlegs i, un bon massatge desprès de competir, s’agraeix molt!!!!

Respecte a la competició esportiva, en l’esport de tennis taula, Anna Roig va aconseguir el primer lloc de la seva divisió., Javier Lombarcia, Sandra Torrejón i Xantal Montscth, van aconseguir una medalla d’argent cadascun, el Rafa Herruzo i el Gabriel Malo la tercera posició i el Víctor Làzaro i la Isabel Guerrero medalles de participació.

Pel que fa a l’exhibició de gimnàstica, donat que era la primera vegada que participaven en aquesta modalitat, les nostres noies van dur a terme una fantàstica exhibició, amb un alt nivell d’execució, així doncs,  la pròxima vegada anirem a competir!!!

Digna Bravo

Dep. d’esports de la federació ACELL

Compartir:

Més publicacions

Xarxes