Igualada acull, amb èxit de públic i participants, el XX Campionat de Catalunya de Basquet Acell-Special Olympics

“La ciutat tan sols pot agrair a Acell i Special Olympics Catalunya per celebrar aquest Campionat a Igualada”, ha declarat Sílvia Torreblanca, Regidora d’Esports de la ciutat durant els transcurs de la jornada.

“Mai hem canso de repetir aquesta idea per que és el que des de l’ajuntament creiem. Avui mateix hi ha setze voluntaris del club de basquet d’Igualada donar suport i no dubto que la gent de la ciutat vindrà a llarg de tot el dia per gaudir de la jornada”. La regidora ha volgut destacar també com “en aquest Campionat es posa de manifest la gran capacitat d’organització de les entitats que convoquen i la importància dels entrenadors i monitors, i la seva tasca diària”.

Al lliurament de trofeus han estat també presentes, Xavier Figueres, Tinent d’Alcalde, Josep León, Vicepresident del Club Basquet Igualada, i Albert Tarrida, Director del patronat d’Esports a Igualada.

El Campionat celebrat avui és la trobada més important del món del basquet per a persones amb discapacitat intel·lectual, que té lloc a Catalunya.
Un total de 538 jugadors (428 homes i 110 dones) van tomar part en aquest esdeveniment esportiu que converteix Igualada en el centre del basquet adaptat. Han estat 56 equips els que han participat al llarg de la jornada en el Pavelló esportiu Les Comes.

La participació ha estat repartida de la següent manera:

  • Per equips.

Barcelona, 38; Tarragona, 6; Lleida, 8; Girona, 2; Andorra, 1; Valladolid 1.

  • Per centres

Barcelona, 24; Tarragona, 4; Lleida,  5; Girona, 2; Andorra, 1; Valladolid 1.

Al mateix espai esportiu, s’han preparat uns espais de caire lúdic per a tothom, com taller de maquillatge pels més petits, inflables d’esport, karaoke i altres.

Fotografies:
http://www.flickr.com/photos/_socat/sets/72157623618944816/

Compartir:

Més publicacions

Xarxes