XVII Campionat de Catalunya de Minoritaris i V Campionat de Catalunya de Tennis Acell-Special Olympics Catalunya

El Bages ha acollit, per primer cop, aquest important esdeveniment esportiu amb èxit de participació i públic

“És un orgull acollir aquests Campionats ja que és el primer cop que es celebren a la Catalunya Central, i en concrete al Bages”, ha afirmat aquesta tarda Joan Manel Garcia, alcalde de Sant Vicenç de Castellet. Les declaracions s’han produït abans de l’acte de cloenda del XVII Campionat de Catalunya de Minoritaris i V Campionat de Catalunya de Tennis Acell-Special Olympics Catalunya.

L’alcalde ha volgut destacar “l’esforç, la disciplina i la il·lusió de tots aquests esportistes que són un veritable exemple per a tots”.  També ha afegit com “aquest és una gran pas per aconseguir la integració social que es mereixen”.

Al costat del màxim representant del municipi ha estat Joan Lluis Montenys, Vicepresident de la Federació ACELL que ha assenyalat “l’enorme esforç que es fa des de la Federació donant suport no tan sols als esports més coneguts si no també a aquest més minoritaris, i, per suposat, gràcies al compromís d’uns magnífics entrenadors, com ara Sergi Bruguera al tennis o Jose Luis Valera al hoquei, es poden sumar més esportistes cada any”.

Montenys ha volgut deixat patent “en aquesta jornada d’esport minoritaris” el suport “imprescindible que arriba des de les institucions públiques” com Generalitat, Diputació i Ajuntaments, però també “el treball de les famílies, els monitors, la gent de l’Acell, els clubs i tothom que fa possible que aquest nois i noies puguin gaudir i créixer amb l’esport. Precisament, la il·lusió dels nois i noies és el ciment que enganxa a tota aquesta gent”.

Altres personalitats presents a la jornada esportiva han estat Pere Anton Lloret, Regidor d’esports; Maria Àngel Casals, Regidora Benestar Social, Joan Lluis Montenys, Vicepresident de la Federació ACELL; Merce Coberta i Montse Coberta, Membres de la Junta Directa d’ACELL i Àlex Angosto, Gerent d’ACELL.

La jornada ha estat un èxit, tant de participació amb més de 200 esportistes, com de públic. Els veïns de Sant Vicençs de Castellet s‘han volgut sumar a la festa i han gaudit d’una jornada plena d’esport, amb ciclisme, hoquei, tennis i gimnàstica. Precisament, una de les més aclamades durant la seva intervenció ha estat la gimnasta local Amaia Valentín. També ha participat avui Marta Gómez, la primera dona tennista que va jugar en el marc del Trofeu Conde de Godó ja que, paral·lelament a aquest trofeu masculí, es celebra, cada any, un partit d’esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Diferents imatges de la jornada:
http://www.flickr.com/photos/_socat/sets/72157623309891119/

Compartir:

Més publicacions

Xarxes