Trobada amb Joan Antoni Samaranch

Trobada del President i membres de la Junta Directiva de Special Olympics Catalunya amb Joan Antoni Samaranch

El dimecres 27 de gener, el President d’honor del COI, Joan Antoni Samaranch i el President de Special Olympics Catalunya, Josep Ramon Pijoan  juntament amb Francesc Martínez de Foix, vicepresident; Manel Orantes, directiu i Raimon Goberna, gerent, es varen reunir per tal de parlar i valorar la situació de l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual al nostre país, entre d’altres temes.

El Sr. Samaranch va refermar el seu compromís amb el moviment Special Olympics. El president d’honor del COI va ser l’artífex del reconeixement oficial de Special Olympics per part del Comitè Olímpic Internacional.

Durant la trobada se li va lliurar el Premi d’Honor Special Olympics, guardó atorgat en la 1ª edició dels Premis Special Olympics. El guardó és en reconeixement del seu extraordinari treball impulsant el reconeixement olímpic de Special Olympics, dels jocs mundials que es celebren cada 4 anys i també per acompanyar el projecte a Catalunya en els diferents esdeveniments en tots i cadascun dels Jocs celebrats.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes