Festa de l’aigua a Sabadell

El CN Sabadell acollit els XXIX Campionats de Catalunya de Natació amb la participació més alta dels darrers anys: 400 esportistes i 37 clubs. Els esportistes Claudia Dasca i Àlex Sánchez van compartir la jornada amb els nedadors de Special Olympics Catalunya

“A l’esforç dels esportistes que competeixen avui s’afegeix també l’esforç de les seves famílies, que són una peça clau per l’èxit”, va manifestar Maria Ramoneda, regidora de Serveis Socials de l’Ajuntament de Sabadell, durant la celebració del  XXIX Campionat de Catalunya de Natació Acell/Special Olympics. “Vull felicitats per la professionalitat, el comportament, la disciplina, la constància, i l’alegria de tots els Special Olympics, i també, pel seu compromís any rere any al Club Natació Sabadell”, va afegir Ramoneda desprès d’expressar la seva satisfacció per poder ser present en aquest campionat, un any més “coma mostra del recolçament de l’Ajuntament”.

Les instal·lacions del històric Club Natació Sabadell s’han convertit en una veritable festa de l‘aigua, amb la presència dels esportistes d’alt nivell Claudia Dasca (sotscampina d’europa junior) i Àlex Sánchez (membre del 1er equip del CN Sabadell, i de la selecció espanyola de natació). Tots dos han volgut reconèixer l’esforç dels nedadors de Special Olympics. “És un orgull poder ser aquí avui, amb aquests nois i noies que estan fent aquest esforç tan gran, els encoratjo a que continuin”, va dir Dasca, i Sánchez va assenyalar que “es mereixen tot pel seu coratge; sabem que a ells els costa molt més i són un exemple per tots”.

La presència dels dos esportistes ha estat promoguda pel CN Sabadell que, en paraules del seu Secretari, Andreu Llobera, “vol incloure el esport d’alt nivell entre altres esdeveniments esportius. Ells són un exemple que pot motivar a la resta d’esportistes, i les donem les gràcies pel seu compromís”. Encara que aquesta incitativa o es una nova línia de treball ja que el compromís del club el va portar a obrir una línia de competició d’esport adaptat, de la ma de l’associació Avan, ja fa tres anys.

També han estat presents aquest diumenge Francesc Martínez de Foix, President de la Federació ACELL i Vicepresident de Special Olympics Catalunya, que ha agraït l’esforç tant dels participants com dels amfitrions i de les entitats que recolzen aquests esdeveniments; Jesus Auré i Calvet, Coordinador territorial i institucional de la Secretaria General de l’Esport, que ha manifestat el suport de la Generalitat; i Alfons Montenegro, Director del Programa de Personas con Discapacidad del Área de Bienestar Social de la Diputación de Barcelona qui ha reafirmat el recolzament de la Diputació de Barcelona a l’esport Special Olympic.

Més de 400 nedadors de 37 clubs d’arreu Catalunya i Andorra van participar en el campionat al que han assistit també Miquel Ribes,Vocal Esdeveniments Socials de la Junta directiva del CN Sabadell; Joan Lluis Montenys, Vicepresident d’Acell; Alex Angosto, Gerente de la Federació Acell; Mercè Cuberta, Presidenta de la Junta Territorial a Barcelona de la Federació Acell; Montse Cuberta, Toni Garrich, Pere Pocurull, membres de la Junta d’Acell; Jordi Durà, membre de la Junta de Special Olympics Catalunya; Miquel Aguilar, President d’Avan, (Associació Vallès Amics de la Neurologia) i Raimon Goberna, Gerent d’Special Olympics Catalunya.

Els nedadors representants de club amfitrió, Marta Baena i Francesc i Jordi Pelaez, de l’equip CNS-AVAN, han assegurat que desprès d’avui ja tenen prevista la seva participació al Campionat de Sevilla, entre d’altres compromisos esportius.


Fotos disponibles a:
http://www.flickr.com/photos/_socat/sets/72157623274514608/

Compartir:

Més publicacions

Xarxes