Sabadell acull el Campionat de Catalunya de Natació amb la major participació de les darreres edicions

L’Ajuntament de la ciutat i la Fundació C.N. Sabadell donen el seu suport a la jornada esportiva

Més de 400 nedadors es donaran cita aquest diumenge a Sabadell per celebrar el Campionat de Catalunya de Natació organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Disminuïts Psíquics-ACELL, amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya.

Aquesta xifra és la participació més alta de les darreres temporades i mostra l’alt nivell que aquesta disciplina esportiva ha assolit al llarg del temps, amb l’esforç tant dels esportistes com dels organitzadors, els clubs i les famílies.

La piscina de Can Llong, del C.N. Sabadell, serà el punt de trobada dels clubs arribats de tota la geografia catalana i d’Andorra, per competir al llarg de tot el dia.

Representants de l’ACELL, Special Olympics Catalunya, la Secretaria General de l’Esport i l’Ajuntament de la ciutat amfitriona lliuraran uns trofeus als clubs que participen a la jornada, en un acte protocol·lari que té prevista la seva celebració a las 13.00 h.

Les proves es desenvoluparan al llarg de tot el dia, al matí des de les 10.00 h i a la tarda, a partir de les 15.00 h. Les modalitats de competició són les següents: crol (25, 50, i 100 metres); braça (25, 50 i 100 m); esquena (25 i 50 m); papallona (25 m); relleus lliures i per estils (4×25 i 4×50 m);  lliures sense estil (25 i 50 m) i  flotació (25 m), les dues darreres modalitats, dins la categoria de proves adaptades.

L’assistència a aquest campionat és oberta a tothom.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes