Iniciem una campanya a la plataforma de Mi Grano de Arena per començar a superar els efectes del Covid19

 

Les persones amb discapacitat intel·lectual necessiten fer esport i activitat física. A causa de la situació de crisi del Covid19 està en perill que no puguin tornar a entrenar i competir amb normalitat. Els ajuts econòmics s’han reduït significativament i serà complicat que els esportistes amb una situació més desfavorida puguin practicar esport. No podem permetre que les persones amb discapacitat intel·lectual pateixin un retrocés en la seva actual situació personal, ja que seria un pas enrere molt important per al col·lectiu.

Durant la temporada esportiva es celebren diferents campionats adaptats de fins a 16 esports diferents com futbol, ​​bàsquet, natació, tennis, petanca, atletisme, gimnàstica, hoquei, tennis taula, handbol o esquí. Els esportistes entrenen setmanalment, estan amb els seus companys, i creen una rutina i obligacions que són bàsiques per al seu benestar físic i mental. Cada esdeveniment esportiu s’adapta a el nivell de cada esportista i es garanteix una competició digna per a cada un d’ells. I com diu el jurament de l’esportista de Special Olympics ” Vull guanyar però si no ho aconsegueixo, deixeu-me ser valent en l’intent “.

La missió de Special Olympics Catalunya és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i també dels seus familiars mitjançant la pràctica esportiva i la participació en activitats de lleure. Totes les competicions i activitats estan pensades i adaptades perquè tots els esportistes puguin participar de d’acord a les seves necessitats.

Per col·laborar en el nostre repte: Mi Grano de Arena