Albacete va ser la ciutat que el passat desembre de 2019 va acollir a la Piscina Juan de Toledo a les 12 delegacions amb més de 100 nedadors i nedadores amb discapacitat intel·lectual. El Campionat Nacional va estar organitzat per Special Olympics España i la Fecam.

Un total de 7 esportistes de l’Escola Alba de Reus i Àngel Apasa d’Amposta hi van ser presents com a representants catalans de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya: Laia Verge, Arantxa Herraiz, Ana Foz, David Picot, Marta Ajenjo, Ana Jodas, Marc Boleda i com a responsables la Carme Saldaña i la Mayte Lletí. Els nostres esportistes han tingut un cap de setmana intens i han tornat cap a casa amb moltes medalles i molts amics. A més, també han tingut temps de gaudir de la ciutat i visitar els diferents indrets.

Les onze delegacions restants són Andalusia, Aragó, Astúries, Baleares, Castella-La Mancha, Castella i Lleó, Canàries, Madrid, Regió de Múrcia, La Rioja i Comunitat Valenciana.

Durant els tres dies de competició es van disputar més de 50 sèries de preliminars i finals en diferents estils com lliure, papallona, esquena, braça i relleus.

 

1 desembre  2019

 

Imatges d’Àngel Apasa

Imatges de Special Olympics España