Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones 2019

El dia 25 de novembre és el Dia Mundial per a l’eliminació de la violència envers les dones i, amb motiu d’aquest dia, un any més la nostra entitat s’adhereix al Manifest del Mon de l’Esport 2019. L’objectiu del manifest és reclamar una societat lliure de violències sexuals, una societat igualitària i tolerància zero envers les agressions en tots els àmbits de la nostra vida, així com també en el mon de l’esport.

Llegirem el Manifest el proper dia 30 de novembre durant la Lliga Catalana:

“Les violències contra les dones persisteixen any rere any, en una societat patriarcal que es resisteix a canviar i que situa a les dones en una posició de desigualtat. Tot i això, les dones hem trencat el silenci i no farem ni un pas enrere.

Des del món de l’Esport i des de la nostra entitat volem reconèixer la força, el coratge i la valentia de les dones, de les supervivents i de les que han estat assassinades, de les que han trencat el silenci i de les que lluiten dia a dia per fer-ho. Sortim als terrenys de joc manifestant amb fermesa que el consentiment és un element central a l’hora d’entendre la sexualitat, que només un sí és sí i que això és innegociable.

Una agressió sexual a una dona no és un fet puntual, és una agressió contra totes les dones. Les dones hem perdut la por a assenyalar i denunciar els agressors perquè la nostra sororitat és la nostra força.

Cridem juntes: si en toquen a una, ens toquen a totes!”

 

També volem compartir el Manifest institucional de la Generalitat de Catalunya.

25 novembre 2019

Compartir:

Més publicacions

Xarxes