Correm un any més la cursa Jean Bouin de Barcelona

Una trentena d’esportistes amb discapacitat intel·lectual de la Federació ACELL-Special Olympics participen en la mítica cursa barcelonina de la Jean Bouin

Entre els 10.000 runners inscrits a la 96ª cursa Jean Bouin n’hi van haver una trentena que pertanyien a la Federació ACELL-Special Olympics. Tots ells es van repartir en les diferents proves, segons la distancia correguda. El gruix del grup d’atletes, un total de 18, va ser present a la prova adaptada, a la prova Open de 5km, va ser 6 runners i la més exigent, l’Open de 10km van ser 4 participants.

El grup d’atletisme de la Federació ACELL és un dels més actius ja que participen en la gran majoria de les proves populars de Barcelona i voltants, com per exemple, el Cros de Sant Cugat que va tenir lloc també durant el mes de novembre.

La participació en les proves populars és una bona manera de donar visibilitat al nostre sector i seguir lluitant per una plena inclusió dins la societat.