Prop d’una cinquantena d’esportistes de Special Olympics Catalunya – ACELL van participar en la Pau Gasol Academy

Del 25 al 30 de juny, la Pau Gasol Academy va oferir un programa d’entrenament impartit per tècnics professionals, preparadors físics, experts en nutrició i entrenadors de primer nivell. Una setmana repleta de bàsquet, hàbits saludables, diversió i formació en valors, al costat d’un dels millors esportistes de la història del bàsquet.

Un any més, el programa va dedicar un espai als esportistes de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya i, enguany, 47 esportistes amb discapacitat intel·lectual hi van participar.

Durant la setmana, els jugadors van entrenar al CEM Mundet seguint un pla de treball específic i personalitzat per millorar la tècnica en el tir, el bot, les sortides amb pilota, la passada, el 1 contra 1, la presa de decisions i la tàctica, tot treballant els valors de l’esforç, la constància, la superació, l’amistat i la confiança.

El dia d’entrenament més especial va ser quan van rebre la visita del Pau Gasol. Malauradament, aquest cop no va poder entrenar amb ells ja que s’està recuperant d’una lesió però els hi va donar bons consells per millorar com esportistes i es va fotografiar amb tots ells. El mateix Pau Gasol va dir estic molt content de poder repetir amb Special Olympics i espero tornar-vos a veure en la pròxima edició.

Diumenge 30 de juny, va tenir lloc la darrera jornada del programa en la Ciutat Esportiva Joan Gamper del FC Barcelona. Els esportistes de Special Olympics Catalunya-ACELL, juntament amb tots els participants de la Pau Gasol Academy van celebrar el fi de festa amb un convidat molt especial: Joan Carles Navarro amb qui van poder fer un partit d’entrenament.  

Per a Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL tenir un espai en el campus del Pau Gasol compleix un dels nostres objectius de millorar la integració i inclusió social per part de les persones amb discapacitat intel·lectual i fer més visible el col·lectiu.

30 de juny de 2019