7 esportistes amb discapacitat intel·lectual van completar la prova dels 400m en la travessia per a persones amb discapacitat

Dissabte 29 de juny es va celebrar la 92a Travessia del Port de Barcelona en el Moll de Bosch i Alsina, una prova històrica de la natació popular catalana organitzada pel Club de Natació Atlètic Barceloneta.

Els esportistes de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya no es van voler perdre aquesta cita obligada per als nedadors i nedadores d’aigües obertes i van prendre part d’aquesta gran matinal de natació, participant en la 37a travessia per a persones amb discapacitat en la prova dels 400m.

Un dels objectius de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL és aconseguir la inclusió social total de les persones amb discapacitat intel·lectual i la participació en aquest tipus de proves populars ens apropa a aquest objectiu i contribueix a fer visible el col·lectiu.

29 de juny de 2019