Una trentena de regatistes amb discapacitat intel·lectual van disputar el Campionat de Catalunya de Vela, el qual  va estar marcat  pel fort vent

El passat dissabte 8 de juny es va celebrar el Campionat de Catalunya Special Olympics de Vela. L’esdeveniment estava organitzat per la Federació ACELL i el Club de Vela Blanes, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, l’Obra Social “la Caixa” i de Special Olympics Catalunya.

El campionat va comptar amb la participació de 30 regatistes amb discapacitat intel·lectual de 6 tripulacions, distribuïdes en 3 categories en funció de l’edat i en 3 nivells de competició.

Els regatistes van haver de fer front a unes dures condicions meteorològiques de vent amb ratxes de més de 20 nusos amb forta onada que va posar a provar les seves habilitats.

Pel que fa al campionat, la classificació va ser la següent:

1.- Centre Municipal de Vela / Tots Vela

2.- CN Cambrils / CE Alba Reus

3.- CN Vilanova / Junts en Acció

4.- CV Blanes 1 / CE El Vilar

5.- CV Blanes 2 / CE El Vilar

6.- CV Blanes 3 / CE El Vilar

En el lliurament de premis es va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Vela, Xavier Torres; el president del Club de Vela Blanes, Joan Balaguer; la presidenta de la Federació ACELL, Marina Gómez; Marc Reixach, representant de l’Obra Social “La Caixa” i Blai Vinaixa, representant de l’equip de govern de l’alcaldia de Blanes, entre d’altres.

8 de juny de 2019

 

Fotografies: Eva Palau i Club Vela Blanes