L’Associació Esportiva Memorial Nacho Juncosa i Special Olympics Catalunya es van unir per impulsar unes jornades destinades a fomentar la pràctica i hàbits de vida saludables a joves esportistes.

El dijous 6 de juny es van celebrar les 2es Jornades Salut i Esport – Hàbits de vida saludable i alimentació, unes jornades organitzades per l’Associació Esportiva Memorial Nacho Juncosa amb la col·laboració de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya i amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”, KIA A.R. Motors i Fárfara Group.

Un esdeveniment exclusiu, celebrat a les Pistes Universitàries de la UB de Barcelona, amb l’objectiu de fomentar la pràctica i hàbits de vida saludables per a joves esportistes. En aquesta ocasió, l’esdeveniment estava dedicat a esportistes de Special Olympics Catalunya. I en especial a 55 joves participants en aquestes jornades, seleccionats de les escoles d’educació especial: Nen Déu i ACIDH, ambdues amb seu a Barcelona.

Els alumnes de les dues escoles, dividits en 5 grups, van practicar quatre disciplines esportives diferents (tennis, pàdel, bàsquet i futbol), cadascuna d’elles durant mitja hora, dirigides per tècnics especialitzats i per dos ex-esportistes professionals: l’ex-tennista, Jordi Arrese i l’ex-jugador de bàsquet, Roger Grimau.

A més, també van participar en un showcooking a càrrec d’una dietista-nutricionista. D’aquesta manera, es van promoure els hàbits de vida saludable mitjançant la combinació d’activitat física i una alimentació equilibrada.

Al acabar les cinc activitats, tots els participants van rebre una medalla de participació i es van tancar les jornades amb un dinar per a tècnics, alumnes i organitzadors.

6 de juny de 2019