El CN Barcelona va acollir la quarta edició del Trofeu de Natació Inclusiva que va reunir nedadors i nedadores amb i sense discapacitat

Els dies 11 i 12 de maig, més de 350 nedadors i nedadores es van aplegar a les instal·lacions del CN Barcelona per disputar el 4t Trofeu Internacional de Natació Adaptada – Gran Premi Diputació de Barcelona. Un trofeu inclusiu organitzat per la Federació Esportiva Catalana de Paràlisi Cerebral (FECPC).

A la competició es van poder inscriure esportistes amb discapacitat i sense. Per una banda, van participar nedadors amb paràlisi cerebral, discapacitat física, visual i intel·lectual, i per l’altra nedadors de la Federació Catalana de Natació de les categories infantils, Juniors i absolutes.

17 esportistes de l’Escola Esportiva de Natació ACELL hi van participar i van prendre part de les proves de 100m i 50m esquena, 200m, 100m i 50m lliures, 100m i 50m  braça i 50m papallona. Destacar el gran paper que van oferir Olga Cerrillo, qui es va classificar per la final dels 50m braça, Laura Grau i Montse Parra que van ser reserves per les finals de 50m papallona i 50m braça respectivament.

Tots els participants van demostrar un alt nivell de competició i afany de superació, i és que entre els nedadors i nedadores inscrites hi havia esportistes que s’estan preparant pels pròxims Jocs Paralímpics.

 

12 de maig de 2019