35 esquiadors i esquiadores amb discapacitat intel·lectual es van desplaçar a l’estació d’esquí francesa per participar en la 9a edició del campionat

El 9 i 10 de febrer es va celebrar el Campionat de Catalunya d’Esquí, organitzat per la Federació ACELL i per Special Olympics Catalunya, amb la col·laboració d’Esport Stel i l’Escola du Ski Français. Un any més, la competició es va disputar a l’estació d’esquí de Porté Puymorens i enguany va reunir a 35 esquiadors i esquiadores amb discapacitat intel·lectual, provinents del Club Esportiu Alba de Reus, Angel APASA, Club Esportiu SOLC i E.E Barcelona (Grup Cercle Aventura i Grup Pitusa).

Les dues disciplines en què van participar van ser esquí alpí i raquetes, seguint les normes oficials de la Federació Internacional d’Esquí adaptades a les necessitats dels nostres atletes. L’esquí Alpí es va disputar a la pista Snowpark i les raquetes a la pista Vignola.

Dissabte 9 de febrer van tenir lloc els entrenaments lliures i diumenge 10 els entrenaments oficials i la competició. La jornada va finalitzar amb el lliurament de premis i un dinar de germanor entre tots els participants i els seus familiars que s’havien desplaçat per animar-los.

10 de febrer 2019

Fotografies de Victor Fernández