5 esportistes amb discapacitat intel·lectual van completar els poc més de 21km pels carrers de Barcelona

La 29a edició de la Mitja Marató de Barcelona va assolir un nou rècord de participació amb 19.000 inscrits, entre els quals, hi havia 5 esportistes de Special OlympicsACELL. En aquesta ocasió, Roger Devesa, Aleix Serradell, Gerard Miralles i els germans Peláez, el Jordi i el Francesc, van completar els 21km.

Tots ells ho van aconseguir en molt bons temps: el Roger va creuar la línia de meta en 1h37min, l’Aleix en 1h55min, el Gerard en 1h40min, el Jordi en 1h48min i el Francesc en 2h.  

Tots ells són uns incondicionals de les cites atlètiques de la ciutat de Barcelona. Els 5 finishers van córrer al costat dels altres participants sense cap mena de distinció ni adaptació. La participació en proves populars és una manera d’apropar-nos una mica més a la plena inclusió i la integració social, un dels objectius de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL.

9 de febrer 2019