Més d’un centenar d’esportistes amb discapacitat intel·lectual es van reunir a la província de Lleida per disputar el Campionat de Catalunya d’Hoquei interior i de Tennis Taula.

El passat diumenge 16 de desembre, la província de Lleida va acollir un doble campionat de Catalunya per a esportistes amb discapacitat intel·lectual, el d’Hoquei Interior i el de Tennis Taula, organitzats per la Federació ACELL, amb el suport de Special Olympics Catalunya, amb els ajuntaments de Juneda i de Les Borges Blanques i el CTT Borges.

Per una banda, es va celebrar la 25a edició del Campionat de Catalunya d’Hoquei interior en el Pavelló Poliesportiu Municipal de Juneda.  Un total de 7 equips, una norantena d’esportistes,  van prendre lloc en la competició repartits en dos grups segons el seu nivell de joc.

El Club d’Hoquei Ripollet va quedar en primera posició del nivell I, per davant del TEB B i el Vilar Club Pati Voltregà. Mentre que el Club GSIS Barcanova va quedar campió del nivell II al imposar-se a la final per 11-10 al TEB B. El Club Flor de Maig i el Club Car Hoquei Voltregà van obtenir una 3a i 4a posició, respectivament.

L’hoquei és l’única disciplina de les 16 disciplines, que promouen conjuntament la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya, que és totalment adaptada. Es juga sense patins, amb un stick que no és curvilini sinó recte i es fa servir un disc que llisca per la pista, en compte d’una bola.

Paral·lelament, en el Pavelló CTT Borges de les Borges Blanques va tenir lloc el 33è Campionat de Catalunya de Tennis Taula. Un total de 125 esportistes amb discapacitat intel·lectual hi van prendre part de 18 clubs de tot Catalunya. La major part dels esportistes, 122, van participar en la competició en format partits d’1×1 i 3 jugadors van participar en les proves individuals adaptades al nivell de joc i a les necessitats de l’esportista.

16 de desembre de 2018

Fotografies de Víctor Fernández

 Més imatges del 33è Campionat de Catalunya de Tennis Taula, fotografies del CTT Borges