27 esportistes amb discapacitat intel·lectual de la Federació ACELL-Special Olympics, entre els 10.000 participants

La històrica cursa Jean Bouin arrencava el passat diumenge 25 de novembre a les 9 del matí amb el tret de sortida pels prop de 10.000 corredors inscrits. Entre els runners participants hi havia 27 atletes amb discapacitat intel·lectual de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya.

La Jean Bouin de Barcelona, s’ha convertit en una cita ineludible en el calendari esportiu pels nostres corredors i enguany, en aquesta 95a edició 5 van prendre part del Open 10km, 4 en el Open 5km i 18 van participar en la prova adaptada. Els atletes amb discapacitat intel·lectual participen en totes les proves populars que poden, com la Mitja Marató de Barcelona, la Cursa de la Mercè o la Travessia del Port, entre d’altres, fet que suposa un pas més d’integració i normalització del col·lectiu a la societat, donant més visibilitat als esportistes amb discapacitat intel·lectual.

 

25 de novembre de 2018

 

Fotografies de Josep Gil