Els assistents que omplien la  Pista Rafa Nadal del Real Club Tenis Barcelona 1899 va ovacionar als deu tennistes amb discapacitat intel·lectual en el Clínic Peugeot.

El 66è Open Banc SabadellTrofeu Conde de Godó de tennis ha acollit un any més als esportistes amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics CatalunyaACELL, dins del marc del Clínic Peugeot. Deu esportistes han tingut l’oportunitat de mostrar les seves habilitats amb la raqueta sobre la terra batuda de la pista central del Reial Club de Tenis Barcelona, batejada amb el nom de Pista Rafa Nadal.

Els esportistes han pogut enfrontar-se a jugadors professionals com Pablo Carreño, Leonardo Mayer i Diego Schwartzman, davant d’un públic entregat que omplia les graderies i els animava en cada punt aconseguit.

Un cop finalitzat el clínic, els esportistes han visitat el stand de la Diputació de Barcelona, acompanyats per Sergi Bruguera, ex-tennista, actual capità espanyol de la Copa Davis i col·laborador habitual de Special Olympics Catalunya – ACELL. També vam comptar amb la presència del president del Real Club de Tennis Barcelona i membre de la junta directiva de Special Olympics Catalunya, Albert Agustí.

Un any més, volem agrair al Real Club Tenis Barcelona 1899 per obrir-nos les portes per tal que els esportistes amb discapacitat intel·lectual puguin participar en el Trofeu Conde de Godó. Participar en esdeveniments esportius tan importants com aquest  fa possible un dels nostres objectius que és la millora d’opinions, actituds i comportaments socials en relació al nostre col·lectiu així com un pas més en la normalització i inclusió dins la societat.

22 d’abril de 2018

Imatges Trofeu Conde de Godó