La setena edició del Campionat de Catalunya d’esquí va tenir lloc a la pista Vignola de Porté Puymorens amb 24 esquiadors i esquiadores amb discapacitat intel·lectual. Els esportistes van participar en dues proves diferents com són l’esquí alpí i raquetes. La competició segueix les normes oficials de la Federació internacional d’esquí adaptades a les necessitats dels nostres atletes.

Els tres clubs que hi van ser presents van ser: el Centre l’Àngel Apasa d’Amposta, el Club Alpí Núria Massella Cerdanya i l’Escola Esportiva ACELL/Cercle Aventura.

Tots els assistents i familiars van gaudir d’una jornada molt animada i van poder passar un cap de setmana en família i amics, i van aprofitar la magnífica neu. L’esquí és un dels 16 esports que es fomenten des de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

12 de març 2017

Més imatges del Campionat de Catalunya d’esquí.