Sergi Grimau i el seu repte de participar en un Iron Man aconsegueixen 6.160€ per als esportistes de Special Olympics

El Sergi Grimau fa uns mesos va començar un repte que s’ha traduït en 6.160€ per tal que els esportistes amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics puguin seguir practicant esport. L’ex jugador de bàsquet professional i membre de la junta Special Olympics Catalunya, es va proposar competir en un Iron Man per celebrar els seus 40 anys. Però no en qualsevol, sinó el que es considera el millor triatló de llarga distància d’Europa, el Datev Challenge Roth a Alemanya. “És un repte personal que va més enllà de l’exigència física, requereix molta disciplina, organització i sobretot molta il·lusió per superar les dificultats que hi ha pel camí.”

Un Iron Man consta de 226km que es reparteixen en nedar 3,8km, pedalejar 180km i córrer 42km. El Sergi va ser capaç de completar les dues primeres fases de la cursa però per problemes físics va haver d’abandonar a mitja marató. Però més enllà de rendir-se, Grimau es compromet a participar-hi de nou l’any que ve i completar el que ha començat aquest 2015 “l’any vinent tornaré a Roth, més ben preparat encara, per acabar la feina i recollir la meva medalla de FINISHER!”

L’objectiu inicial era aconseguir 5.000€ mitjançant la plataforma de crowfounding solidari de El Meu Gra de Sorra però la magnífica col·laboració d’amics, familiars, patrocinadors i gent anònima va fer que s’aconseguís recaptar fins a 6.160€. “Agraeixo cada un dels 6.160€ i l’esforç que hi ha darrere cada donació, des de la més gran a la més petita. Em sento orgullós d’haver aconseguit que persones que desconeixen l’existència de Special Olympics, ara sàpiguen qui som i què fem.”

Perquè com diu el jurament de l’esportista de Special Olympics: “Vull guanyar, però sinó ho aconsegueixo, deixeu-me ser valent en l’intent”.




12 de juliol 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes