El dissabte 20 de desembre tindrà lloc la 17ª edició de la Marxa Special Olympics, organitzada per Special Olympics Catalunya, la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Intel·lectual) i la Fundació del FC Barcelona.

La caminada urbana, amb el lema TOTS JUNTS SOM IMPARABLES, reclama una major inclusió a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport.

La Marxa sortirà de la Plaça Maria Cristina/Avinguda Diagonal de Barcelona a les 11.30h (l’hora de la trobada és, però, a les 11:00h) i arribarà al Palau Blaugrana, on tindrà lloc el lliurament dels 6ens Premis Nacionals Special Olympics. Aquests guardons són un reconeixement a entitats i empreses que han fet possible el projecte de l’entitat i a esportistes i clubs que han destacat pel seu treball.

La Marxa està oberta a tothom i l’entrada al Palau Blaugrana és lliure. A l’acte central al Palau Blaugrana presentarem al padrí d’atletisme de l’entitat, Reyes Estevez, i tindrem l’actuació del grup català Filippo Landini.

Per tant, us animem a sumar-vos a la nostra caminada, les persones amb discapacitat intel·lectual necessiten tot el nostre suport!

IMATGES D’ANYS ANTERIORS AQUÍ!

Us hi esperem! Tenim moltes sorpreses preparades!

TOTS JUNTS SOM IMPARABLES!

Data: Dissabte 20 de desembre.

Hora: Trobada 11:00h. Comencem a caminar 11:30h.

Lloc: Inici: Plaça Maria Cristina/Avinguda Diagonal (Barcelona).

Arribada (aproximada 12:15h): Palau Blaugrana (Av. Arístides Maillol, s/n).

_3N58102_31baixa