Un any més, els esportistes de Special Olympics Catalunya-ACELL han pogut demostrar les seves habilitats amb la raqueta en la 62a edició del Barcelona Open Banc Sabadell Trofeu Conde de Godó. Enguany, un  grup de 7 esportistes amb discapacitat intel·lectual han estat convidats a participar en el Clínic Oficial Dunlop que ha tingut lloc a la Pista Central del Reial Club de Tennis Barcelona juntament amb altres escoles de tennis.

La pluja finalment ha deixat que els tennistes professionals, Tommy Robredo, Nico Almagro i l’austríac Jürgen Melzer, donessin una classe magistral a la Cristina Moral, la Marta Gómez, en Josep Antoni Bonete, la Roser Seguí, el Carlos Vaque, el Roger Cots i la Rosanna Moreno. Tots ells han pogut demostrar l’alt nivell de tennis que tenen davant les 3.500 persones que han assistit a la pista central i també sota la mirada del seu entrenador Sergi Bruguera, amb qui entrenen cada setmana.

El tennis és una de les 16 disciplines que Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) fomenten per tal que les persones amb discapacitat intel·lectual millorin la seva qualitat de vida i per la seva integració a través de la pràctica de l’esport.

Totes les imatges AQUí.

SpecialOlympics_Godó_2

La Marta amb el Tommy Robredo