El municipi de Matadepera serà la seu del Campionat de Catalunya de petanca i hoquei interior (21a edició) i del tennis (10a edició) organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i Special Olympics Catalunya. El municipi acollirà els prop de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual que participaran en proves per equips, individuals i activitats adaptades. La petanca aportarà 301 esportistes, l’hoquei 80 i el tennis 79. L’Ajuntament i el C.D Terrassa han cedit per aquesta competició el Pavelló Municipal, on s’hi disputarà l’hoquei, l’espai al costat del Pavelló on tindrà lloc el campionat de petanca i el Club Deportiu Terrassa (Les Pedritxes), on hi haurà la competició de tennis.

A més d’aquestes tres disciplines esportives, per primera vegada, els esportistes de Special Olympics – ACELL podran participar en el clínic de golf que tindrà lloc al Camp de Golf Municipal. Aquesta disciplina es vol incorporar en un futur a les 16 que ja es practiquen.

El mateix dia 6 d’abril és el Dia Mundial de l’Activitat Física i, per aquest motiu, Special Olympics Catalunya-ACELL es vol sumar a les activitats registrades a la Secretaria General de l’Esport.

Campionat de Catalunya de petanca, hoquei i tennis a Matadepera.

Dia: 6 d’abril 2014.

Horari i localització:

Acte benvinguda: 10:00h-Pistes petanca al costat Pavelló Municipal (c. Enric Genescà, s/n)

Petanca:              Al costat Pavelló Municipal (c. Enric Genescà, s/n).

Sessió matí: 10.30 a 14h. Sessió tarda: 15:30 a 17:45h. Entrega de trofeus.

Tennis:                 Club Deportiu Terrassa, Les Pedritxes (Ctra. de Talamanca, km. 5,6).

Horari: 10h a 14.30h. Entrega de medalles: 14.30h

Hoquei:               Pavelló Municipal (c. Enric Genescà, s/n).

                               Sessió matí: 9.30 a 13:30h. Sessió tarda: 15:00 a 17h. Entrega de trofeus.

Clínic de golf:     Camp de Golf Municipal (c/ Pompeu Fabra, s/n)

Horari:  11h a 13h.

 

Molts ànims a tots els esportistes!