Special Olympics és  el compromís social de les ŠKODA TRIATHLON SERIES d’aquesta temporada, el circuit de triatló popular que promou la pràctica de l’esport per a tot tipus de triatletes. Des de 2006 la iniciativa de les Triathlon Series, impulsada i organitzada per Win Sports, no para de créixer i l’any passat van comptar amb 15.000 esportistes en les 10 competicions per tot l’estat.

El passat 12 de març va tenir lloc a Madrid la presentació del programa 2014, on hi van ser presents representats de Special Olympics, a més de comptar amb la presència de José Luis Moreno, atleta de duatlons i maratons de Special Olympics.

Enguany, Special Olympics ha estat l’entitat sense ànim de lucre escollida per ser  el compromís social  i serà present a totes les competicions donant suport al circuit de triatló. El tret de sortida de la primera prova serà el 29 de juny a Madrid i se li sumaran 10 ciutats més.

El calendari és el següent:

29 juny-Madrid

6 juliol-Castelló

13 juliol -Barcelona

27 juliol -Andorra

8 agost-Tarragona

31 agost-A Corunya

7 setembre-Mallorca

14 setembre -Sevilla

21 setembre -Getxo

28 setembre -Gavà

4 octubre-Màlaga

Amb el lema de “Gaudeix del triatló. Escull la teva meta”, la Škoda Triathlon vol complir  amb l’objectiu de superar els 20.000 atletes per aquesta temporada.

Skoda Triathlon Series Special Olympics