És l’home de les 1.000 cares o, millor dit, de les 1.000 veus. La seva facilitat per imitar personatges públics l’han convertit en un actor capaç de posar-se a la pell de Pep Guardiola, Boris Izaguirre, Jordi Pujol, Artur Mas, José Luís Rodríguez Zapatero, Llach, Eugenio, Albert Om, Quim Monzó, Matías Prats, Joan Gaspart o Tomeu Penya . A una imitació impecable en la veu -l’hem pogut veure als programes de televisió Polònia i Crackòvia- se li suma una gran capacitat per mimetitzar gestos i cares i una sorprenent habilitat pel cant. Ho van poder comprovar en primera fila, i asseguts des de la platea del teatre, els més de 200 esportistes de la Federació ACELL i de Special Olympics Catalunya que han estat convidats gratuïtament a veure “I ara què?”, l’espectacle que Plaza representa al Club Capitol de Barcelona.

“Hauríem d’aprendre més d’ells” assegurava Pep Plaza a la part final de l’espectacle i en referència al grup d’esportistes que omplien la sala i que van passar-ho fantàsticament bé durant les prop de 2 hores que va durar la proposta teatral. Tot un luxe. Moltes gràcies Pep!