Vuit joves esportistes de Special Olympics Catalunya tindran la sort de participar en el Stage de futbol “Special Youth Camp 2011” organitzat per la Fundació Scort que tindrà lloc a la ciutat suïssa de Basilea els propers dies 1 al 6 d’agost. En aquests campus d’estiu, que rep el suport dels club FC Basilea 1893, Werder Bremen i Bayer 04 Leverkusen, així com de la Fundació FC Barcelona, amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya, els nois i noies amb discapacitats i en edat escolar, tindràn l’oportunitat d’aprofundir en el seu aprenentatge i perfeccionament dins el món del futbol. A més, un dels objectius principals és promoure les habilitats individuals esportives i la confiança personal mitjançant la pràctica de l’esport. A més, la Fundació Scort promou el treball entre joves amb i sense discapacitats per potenciar la integració i l’intercanvi entre joves.

Els esportistes catalans que participaran en aquesta estada són: Ariadna Zapata, Cristina Bujalance, Didac Llorca, Adrià Liñan, Christian Lopez, Mourad El Haichiu, Jonathan  Proaño i Yerai Moliner. Els jugadors seran acompanyats dels entrenadors Manel Celeiro i Jordi Mula, i l’educador Miguel Àngel Cartes. També hi seran Carlos Palacin, representant de la Fundació FCBarcelona, i la Directora de Projectes de Special Olympics Catalunya, Montse Vilà. Per començar a preparar el viatge, el grup va ser convidat dilluns per la Fundació FCBarcelona a recòrrer el CampNou Experiencie. Allà van ser rebuts per les Patrones de la Fundació, Lola Bou i Marta de Llauder, i pel Vicepresident de la Fundació i Membre de la Junta Directiva, Ramon Pont. Els esportistes van estar acompanyats a la seva visita per Palacin, Vilà, Celeiro i Cartes, i alguns dels seus familiars.

Aquesta és la primera vegada que Special Olympics Catalunya i la Fundació FC Barcelona participen en aquest Stage. Aquest projecte enceta una nova etapa en les relacions entre la Fundació FC Barcelona i Special Olympics Catalunya, que, a partir d’ara, s’intensificaran i seran més estretes.

Més informació sobre aquest campus:

http://www.scort.ch/scort_en/index.php/our-work/projects/46-special-youth-camp-2011.html