La delegació de Special Olympics de Castella-Lleó, convidada a participar al Campionat de Catalunya de bàsquet d’Igualada que va tenir lloc el 14 de març, va aprofitar la tarda anterior al Campionat per poder fer alguna activitat extra-esportiva a Barcelona.

La delegació, que estava formada per 8 jugadors, 1 entrenador i la delegada de l’equip, va  arribar en tren la tarda abans del Campionat a Barcelona i, prèviament al seu viatge a Igualada, va voler visitar les instal·lacions del FC Barcelona.

La delegació, juntament amb David Pequeño de Special Olympics España i Montse Vilà de Special Olympics Catalunya, va fer el recorregut del Camp Nou: vestuari, terreny de joc, sala de premsa, llotja presidencial fins arribar al Museu on varen poder admirar força estona els trofeus, fotografies i objectes personals d’exjugadors i persones vinculades al Club.

S’ha de dir que s’ho varen passar d’allò més bé ja que la majoria dels integrants eren “culés” i  varen quedar força impressionats per les dimensions del Camp Nou.

Després de la visita, varen prendre camí cap a Igualada per a poder descansar del llarg viatge i estar en les millors condicions per disputar els partits l’endemà.

Gràcies, un cop més, a la Fundació del FC Barcelona que va convidar als esportistes de Castella-Lleó a fer el Tour del Camp Nou + Museu.