L’Obra Social “la Caixa” dona suport als Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell – Andorra la Vella 2018

L’ Obra Social “la Caixa” tornarà a estar al costat dels atletes amb discapacitat intel·lectual renovant el seu compromís cobrint les despeses del cos del Voluntariat.

Els Jocs Special Olympics La Seu d’Urgell-Andorra la Vella comptaran amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” per tal de tirar endavant la competició esportiva i social que tindrà lloc del 4 al 7 d’octubre amb més de 1.400 esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Xavier Garcia Hornos, director del centre d’institucions de CaixaBank a Barcelona, Susana Algarra, directora de banca d’institucions de CaixaBank, Sergi Grimau, president de Special Olympics Catalunya i Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL, han signat el conveni de col·laboració per aquests propers Jocs Special Olympics 2018.

L’Obra Social “la Caixa” sempre ha estat present en les grans cites esportives de Special Olympics donant suport al voluntariat, una peça clau per tirar endavant els Jocs Special Olympics.

 El cos de voluntariat tornarà a ser l’Ànima dels Jocs Special Olympics.

Campanya de voluntariat

Tant la Seu d’Urgell com Andorra la Vella ja han començat la Campanya de Voluntariat ja que seran necessaris més de 600 voluntàries i voluntaris. Les tasques en què participaran seran: programa de lleure, secretaria, informació, xofers, acompanyants, allotjament, informàtica, avituallament, traductors, premsa, fotografia, esports, primers auxilis, control d’accessos, megafonia, suport a programes de salut, gestió de material, programa Young Athletes (Joves Atletes), cerimònies, recorregut de la torxa, etc.

La Seu d’Urgell: via web a http://esports.laseu.cat; en format paper: Ajuntament de la Seu d’Urgell, Oficina Jove l’Alt Urgell i Palau d’Esports.

Andorra la Vella: via web www.voluntariat.ad; en format paper: Govern d’Andorra en el Departament de Joventut i Voluntariat.

  

Obra Social “la Caixa”

Aquest any 2018, el pressupost d´Obra Social “la Caixa” se situa en 520 milions d’euros. Aquesta dotació posiciona a l’entitat com la primera fundació privada d’Espanya i una de les més importants del món.

El desenvolupament de programes socials focalitzats en els grans reptes actuals, com la desocupació, la lluita contra l’exclusió o l’accés a l’habitatge, segueixen concentrant bona part dels esforços. El gruix de la inversió, el 59% del pressupost, es destina al desenvolupament de programes socials i assistencials; el 23% és per a la promoció de la cultura i l’educació; i el 18% a la recerca i la concessió de beques.

 

18 de juliol 2018

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes