L’onzè sopar solidari organitzatper l’hotel del grup Marriott ha sigut en benefici dels esportistes de SpecialOlympics Catalunya

Un any més, l’Hotel Le Méridien Barcelona ha organitzat un sopar a favor d’un projecte solidari, i enguany, els beneficis han estat per als esportistes de Special Olympics Catalunya.

Els 17.500 € obtinguts compliran amb l’ objectiu de seguir fomentant l’esport entre les persones amb discapacitat intel·lectual i, d’aquesta manera, millorar la seva qualitat de vida i aconseguir una major inclusió social.

Els assistents que omplien la sala van gaudir d’un sopar degustació excel·lent, i la directora de l’hotel, Elisa Barral, va donar la benvinguda i agraïment a tots ells per ser-hi presents. Sergi Grimau, el president de Special Olympics Catalunya, va presentar l’entitat i va animar a tothom a formar part de la família d’Special Olympics.

El presentador de l’acte, Enric Lucena,va animar a tothom a participar en la tradicional subhasta i comprar gran quantitat de tiquets per guanyar regals que proveïdors, empreses i amics van donar de manera gratuïta com una pilota signada per Leo Messi, unes bosses Tous,targetes del Corte Inglés, nits d’hotel a diferents allotjaments del grup Marriott o una cafetera Illy.

Gràcies a accions solidàries com la del’Hotel Le Méridien Barcelona es pot tirar endavant els nostres objectius iaconseguir una societat el més inclusiva possible mitjançant l’esport.

Imatges Hotel Le Méridien