La Pau Gasol Academy ofereix durant una setmana un programa d’entrenament de la mà de tècnics professionals, preparadors físics, experts en nutrició i coaches de primer nivell. Una setmana repleta de bàsquet, diversió i formació en valors, al costat d’un dels millors esportistes de la història.

Aquest any la Pau Gasol Academy també dedica un espai als esportistes amb discapacitat intel·lectual que juguen a bàsquet, gràcies a la col·laboració amb la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. Els hi proposa un programa de treball específic i personalitzat per millorar la tècnica en les sortides amb pilota, el tir, el bot, la passada, el 1 contra 1, la presa de decisions i la tàctica, tot treballant els valors de l’esforç, la constància, la superació, l’amistat i la confiança.

Aquesta edició tindrà lloc del 2 al 7 de juliol a les instal·lacions del CEM Mundet. A més, els esportistes tindran la possibilitat de visitar el Palau Blaugrana, conèixer al propi Pau Gasol i rebran l’equipació oficial Nike de la Pau Gasol Academy, la medalla i el diploma oficial.

Ja sabeu, a inscriure’s!

2 de maig 2018

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Imatges del campus 2017