Special Olympics Catalunya i la Fundación Privada Leo Messi han arribat a un acord de col·laboració per tal de treballar a favor dels nens i nenes amb discapacitat intel·lectual mitjançant l’esport.

L’objectiu és consolidar els projectes ja promoguts per la nostra entitat i portar a terme noves accions per tal que els atletes més joves amb discapacitat intel·lectual puguin millorar la seva qualitat de vida i de les seves famílies a través de la pràctica de l’esport i les activitats de lleure.

És molt important que les persones amb discapacitat intel·lectual tinguin l’oportunitat de començar el seu desenvolupament físic i social el més aviat possible. És per aquest motiu que és essencial fomentar el seu creixement físic i mental amb activitats per desenvolupar les seves habilitats motores o estimular les seves funcions bàsiques i, l’acord amb la Fundación Privada Leo Messi, farà possible que molts més nens i nenes hi puguin accedir.

Tanmateix, Leo Messi a títol personal sempre ha donat suport als esportistes amb discapacitat intel·lectual, sent ja una de les cares visibles en l’anunci dels Jocs Special Olympics de Barcelona i Vilanova i la Geltrú del 2012.

La Fundación Privada Leo Messi, inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya, té com un dels seus objectius treballar a favor dels nens i nenes i adolescents que tenen un alt risc d’exclusió social, així com assistir a menors d’edat, de qualsevol nacionalitat, que pateixin qualsevol tipus de malaltia. La salut, l’educació i l’esport són els tres pilars de la Fundació, que lliguen perfectament amb la filosofia de Special Olympics.

Special Olympics Catalunya és una entitat sense afany de lucre que des de fa temps té com a principal objectiu el foment de la pràctica esportiva i d’altres activitat de lleure per part de les persones amb discapacitat intel·lectual, com una via de desenvolupament personal i d’integració social.

11 de març 2015

Logo_Fundacion_Leo_Messi
*Imatge relacionada amb la campanya de comunicació dels Jocs Special Olympics Barcelona-Vilanova i la Geltrú 2012.